ZIUA NAȚIONALĂ A CULTURII

29 января 2021

Astăzi,   marcăm Ziua Națională a Culturii,  instituită prin Hotărârea Parlamentului RM din 12 aprilie 2012, zi în care este omagiat marele poet național Mihai Eminescu!
Acest eveniment, ne oferă odată în plus, prilejul de a reflecta asupra stării de lucruri din domeniul culturii din raionul Anenii Noi, dar și de a transmite un mesaj de apreciere, recunoștință și încurajare tuturor celor care muncesc în acest domeniu.
În acest context, trebuie să conștientizăm:  cultura nu aparține doar oamenilor care o reprezintă, ea aparține întregului popor. De aceea, domeniul culturii trebuie susținut atât de autorități, cât și de fiecare cetățean în parte și nu doar financiar, ci și prin prezența în sălile de concert, în biblioteci, muzee, etc. Doar prin Cultură ne vom propăși ca neam și națiune!!!
Personal, şi în numele Consiliul Raional Anenii Noi, Vă exprim recunoștința profundă pentru munca Dumneavoastră de zi cu zi, pentru devotamentul față de profesie, ambiția creatoare  și dăruirea cu care Vă consacrați culturii.

   Să fiți mereu în lumina frumosului pentru a vă realiza aspirațiile!

Cu aleasă prețuire și considerație,

Președintele raionului Anenii Noi                       Ion VICOL