Ziua Autonomiei Locale și a lucrătorului din Administrația publică locală

1 февраля 2024

Stimați    Primari, Viceprimari, Angajați  în domeniul Administrației Publice Locale, Colegi din  cadrul Consiliului raional  Anenii Noi , Consilieri Raionali și   Consilieri  Locali!

 

           În această zi am deosebita ocazie să vă transmit cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate şi prosperitate.
           Îmi exprim recunoștința pentru munca imensă pe care o depuneţi zi de zi, pentru dăruirea de sine şi multă răbdare. Este de admirat devotamentul şi angajamentul Dumneavoastră profesional de care dați dovadă în activitate.
          Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de cetățeni, pentru munca, dedicația și devotamentul zilnic! Vă doresc în continuare mult succes în activitatea profesională, energie și forță constructivă spre binele comunității și a Republicii Moldova.
         Vă doresc ca armonia şi colaborarea, atitudinea receptivă, nepărtinitoare şi grijulie faţă de oameni să domine în activitatea DVS, iar spiritul de autoperfecţionare să se contopească perfect cu sensul existenţei fiecărui angajat din APL.
         Să aveți sănătate, fericire, realizări frumoase şi recunoştinţa celor ce Vă înconjoară. Bunăstare, lumină, linişte şi căldură în căminele familiale.
Cu deosebit respect,
Președintele raionului Anenii Noi