SPARTACHIADA 2022

22 мая 2022

La 21 mai anul curent, Consiliul raional Anenii Noi a organizat a Spartachiada raională, care s-a desfășurat la Complexul Sportiv și Agrement din s. Șerpeni. Spartachiada a avut ca scop promovarea sportului, a unui mod sănătos de viaţă, dar și odihna sportivilor participanți. La acest eveniment erau prezente 17 echipe din cadrul instituțiilor publice, care au participat la 8 probe sportive cum ar fi: volei (bărbați/femei), minifotbal, tenis de masă, șah, dame, ștafetă, tragerea otgonului, ridicarea greutății 24 kg.

Astfel, în urma evaluării prestațiilor sportivilor potrivit clasamentului general premiul mare locul I a fost atribuit echipei din s. Mereni și respective locul II s.Roșcani și locul III a obținut echipa din or.Anenii Noi.

Promovarea sportului în raionul Anenii Noi constituie un obiectiv important, orientat spre menținerea și fortificarea sănătății locuitorilor, iar participarea la astfel de evenimente constituie o bună tradiție în raion. În acest context, aducem felicitări și urări de bine sportivilor noștri, dorindu-le noi performanțe în continuare!