ATELIER DE INSTRUIRE!

5 апреля 2023

Unitatea Consolidată de Implementare a Programelor Fondului Internațional de Dezvoltare Agricolă (UCIP IFAD) în comun acord cu Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare în cadrul Proiectului: Îmbunătățirea Capacităților pentru Transformarea Zonei Rurale (TRTP) are onoarea de a Vă invita să participați la Atelierul de instruire și lansare a Componentei Proiectului TRTP: «Gestionarea adaptată la schimbările climatice a apelor în gospodăriile agricole», implementat de Asociația Națională de Dezvoltare Rurală (ACSA.).
Evenimentul va avea loc pe data de 07 aprilie 2023, în incinta Restaurantului BARBADOS, or. Anenii Noi, str. Concilierii Naționale 12/A.
Înregistrarea participanților va începe la ora 09:30, atelierul va începe la ora 10.00. Sunt invitați la Atelierul de lucru producători agricoli — mici fermieri, tineri antreprenori și femei din sectorul culturilor cu valoare adăugată (fructe, pomușoare, legume, cartofi, viţă de vie), pepiniere, sectorul de floricultură şi culturi ornamentale, culturi eterouleioase, membri a Asociaţiilor Utilizatorilor de Apă pentru Irigație.