ANUNŢ

16 февраля 2021

Stimați agenți economici din sectorul

agroalimentar din raionului Anenii Noi!!!

Începând cu 16.02.2021,  în cadrul  Proiectului USAID-Agricultură Performantă în Moldova în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, va avea loc  un ciclu de seminare informative cu genericul „Accesarea noilor piețe de desfacere prin sporirea capacităților de export ale companiilor din sectorul agro-alimentar cu valoare adăugată înaltă al Republicii Moldova”

      Academia exportatorului include o serie de instruiri și mai multe master-class-uri tematice referitor la legislația, reglementările și procedurile de export ale produselor agroalimentare cu valoare adăugată înaltă, precum și servicii individuale de mentorat și orientare pe piețele externe, destinate întreprindeilor din acest sector. Totodată menționăm că participanții vor avea posibilitatea să-și promoveze produsele pe piețele externe. Întreprinderile cu cea mai înaltă performanță vor fi selectate pentru a participa la Programul de Sporire a Calificării Managerilor Moldova-Austria, inclusive la vizita de studiu în Austria.

Grupul țintă al proiectului este reprezentat de proprietarii, directorii și managerii comerciali, responsabili de export din cadrul întreprinderilor din sectorul agroalimentar.

Seminarile vor fi clasate în 2 module: Marketingul internațional al produselor agroalimentare și Aspectele economice și juridice în comerțul internațional. Menționăm că studiile vor fi petrecute în 2 nivele: nivel pentru începători și nivel avansat.

Calendarul academic este prezentat în anexă.

Instruirile vor avea loc online pe platforma ZOOM.

Informații suplimentare, precum și linkul conferinței ZOOM pot fi obținute pe adresa email: seminar@chamber.md persoana responsabilă Ludmila Botoșan: ludmila.botosan@chamber.md

Cu respect,

Secția Agricultură, Alimentație și Implimentarea Tegnologiilor Avansate a Consiliului Raional Anenii Noi