Stimaţi producători agricoli și lucrători din industria agroalimentară!

26 ноября 2021

Dragi fermieri!  Sectorul agricol a fost şi va rămâne principala ramură a economiei naționale, care determină în mare măsură bunăstarea poporului nostru.

Anul 2021 a fost un an cu roadă mare la culturile cerealiere grupa I unde am obținut media de 5,0 t / ha, unii agricultori au avut succese și mai mari — 7-8 t/ha. Îmbucurătoare recolte au fost obținute și la floarea soarelui, media fiind de 2,4 t/ha.

Vă aducem profundă mulţumire şi recunoştinţă pentru munca plină de responsabilitate zi de zi în activitatea Dumneavoastră, devotamentul dus până la sacrificiu şi dăruirea de sine pentru dezvoltarea acestui sector important al economiei țării noastre.

Am parcurs împreună cu Dumneavoastră încă un an agricol plin de frământări, riscuri, dar şi de împliniri. Vă admirăm pentru faptul că întotdeauna ați știut să depășiți dificultățile și greutățile cu care Vă confruntați.

Omagiind munca şi profesionalismul Dumneavoastră, conducerea raionului, Secția Agricultură și Alimentație  Vă aduce sincere felicitări și urări de bine  cu prilejul Zilei Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare! Vă dorim sănătate, belșug, dăruire, încredere în ziua de mâine și realizări frumoase în activitatea pe care o desfășurați!

Cu stimă, 

Ion VICOL Președintele raionului Anenii Noi