VIZITĂ DE LUCRU: PREȘEDINTELE RAIONULUI LA CENTRUL DE PLASAMENT PENTRU PERSOANE ÎN ETATE

2 апреля 2024

Astăzi, cu inima deschisă și urechile atente la nevoile comunității noastre, președintele raionului, Alexandru Moisei, a efectuat o importantă vizită la Centrul de Plasament pentru Persoane în Etate din satul Puhăceni.

Împreună cu echipa sa, președintele s-a întâlnit cu locuitorii centrului, ascultându-le povestirile și îngrijorările, într-un efort de a înțelege mai bine nevoile și de a aduce îmbunătățiri, acolo unde este nevoie.

Discuțiile au fost pline de sensibilitate și empatie, iar fiecare cuvânt a fost ascultat cu atenție. Problemele și dorințele exprimate vor fi  examinate, iar echipa noastră va face tot posibilul pentru a le soluționa în cel mai eficient și prompt mod.

Este crucial să ne reamintim că fiecare dintre noi poate contribui la îmbunătățirea vieții celor din jurul nostru. Fiecare gest de sprijin și fiecare efort contează în crearea unei comunități mai unite și mai bine îngrijite.

Mulțumim tuturor celor implicați în această vizită și continuăm să lucrăm împreună pentru un viitor mai luminos pentru toți locuitorii noștri!