ACORD DE COLABORARE ÎNTRE CJE VASLUI ȘI DGECT ANENII NOI

29 ноября 2023

La data de 25 noiembrie 2023 orașul Anenii Noi a primit o delegație din România în persoana doamnei profesor Gabriela Plăcintă, directoarea Centrului Județean de Excelentă Vaslui, și a domnului Alexandru Mîtă, profesor la aceeași instituție.
Vizita a avut loc la inițiativa conducerii Direcției Generale Educație, Cultura și Turism Anenii Noi, având drept obiectiv semnarea Acordului de colaborare între aceste doua entități. Oaspeții au întreținut o discuție constructivă cu conducerea raionului și a directiei educație referitor la perspectivele parteneriatului și colaborarii în domeniul educational între CJE Vaslui și DGECT Anenii Noi.
După semnarea Acordului de colaborare , delegația din Romania a mers în vizită la institutiile  Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu» , Liceul Teoretic Andrei Straista și Centrul De Creatie Ciocirlia din or.Anenii Noi pentru a vedea pe viu spatiile școlare în care se realizează procesul educațional, condițiile de studii ale elevilor și nivelul de dotare al instituțiilor.