Eveniment festiv de Ziua Profesională a Salvatorilor

4 апреля 2023

                          
La  5  aprilie Moldova marchează Ziua Profesională a Salvatorilor.  Cu acest prilej, sectia Situații Excepționale Anenii Noi a organizat un eveniment festiv, la care au fost invitați președintele raionului, dl Ion Vicol, vicepreședintele,  dl Viorel Cociug, reprezentantul Guvernului în teritoriu, dna Basarab Svetlana, primari și reprezentanți ai serviciilor desconcentrate. Oaspeții au venit cu mesaje de felicitare și gratitudine în adresa angajaților Secției Situații Excepționale, remarcând abnegația și sacrificiul celor care salvează vieți omenești.

Cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua Salvatorului”,  din partea celor prezenți,  au fost aduse cele mai  sincere felicitări tuturor angajaților subdiviziunii teritoriale Anenii Noi.

Domnul Ion Vicol, președintele raionului, a înmânat o Scrisoare de Recunoștință din partea Consiliului Raional în semn de respect pentru salvatorii, care sunt garantul siguranței noastre, menționând că ei sunt speranța oamenilor în cele mai dificile momente din viață și  urându-le putere și rezistență în toate intervențiile realizate, inspirație și abnegație în acțiunile de prevenire a situațiilor de risc.