Proiecte pentru dezvoltarea sectorului ÎMM implementate de ODIMM

2 ноября 2021

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) informează că, unul din Programele de stat pentru susținerea este Programul de ecologizare a întreprinderilor mici și mijlocii, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 592/2019. Scopul programului este promovarea, susținerea și dezvoltarea capacităților ÎMM pentru a adopta practici de ecologizare a proceselor de producere și prestare a serviciilor, care ar reduce impactul activității economice asupra mediului ambiant.

Pentru a beneficia de suportul financiar de valoare mică de până la 200 000 lei din cadrul Programului menționat, ÎMM — urile urmează să se înregistreze până la 8 noiembrie 2021 pe link-ul: https://survev.odimm.md/eco/?survevld=144

În cadrul finanțării acțiunilor de ecologizare a ÎMM — urilor de valoare mică vor fi oferite granturi pentru implementarea planurilor de acțiuni de ecologizare privind utilizarea eficientă a resurselor; aplicarea modelelor de producție și consum durabile; introducerea eco — inovațiilor în procesele tehnologice; prevenirea poluării, reducerea și gestionarea deșeurilor și resurselor de apă, etc.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa electronică ecoimm@odimm.md, sau la nr. de tel.: 060475456.