𝗖𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗿𝗲 ”𝗖𝘂𝗻𝗼𝗮𝘀̦𝘁𝗲 𝗱𝗿𝗲𝗽𝘁𝘂𝗹 𝘁𝗮̆𝘂 𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝗼𝗿𝗮𝗹”

27 мая 2024

Comisia Electorală Centrală anunță desfășurarea unei noi ediții a Campaniei de informare „Cunoaște dreptul tău electoral!” 🗳️, în scopul familiarizării publicului țintă cu prevederile legislației electorale și ale cadrului normativ conex, cu accent pe organizarea și desfășurarea alegerilor prezidențiale 🇲🇩 și a referendumului republican 🗳️. Un alt aspect pe care îl vom aborda ține de erorile care persistă în listele electorale 📋.
📅 Campania presupune organizarea întrunirilor cu toți subiecții interesați: alegători 🗳️, reprezentanți ai autorităților administrației publice locale 🏢, ai serviciilor desconcentrate și organizațiilor neguvernamentale 🤝 etc. Credem că discuțiile vor fi un spațiu propice atât pentru diseminarea informației ℹ️, cât și pentru oferirea răspunsurilor la întrebările despre noile modificări ale legislației electorale. De asemenea, îndemnăm primăriile să vină cu o listă a erorilor depistate în listele electorale 📋, care nu au fost soluționate până la moment.
📍 În raionul Anenii Noi, campania se va desfășura la ora 13:00 🕐, pe data de 29.05.2024 📅, în incinta Consiliului raional Anenii Noi, etaj 3, sala mare 🏢.
📣 Vă îndemnăm să urmăriți pagina noastră de Facebook 👍 pentru a fi la curent cu informații actuale și veridice din domeniul electoral 🗳️.
❓ În cazul apariției unor întrebări suplimentare, nu ezitați să mă contactați. Președintele CECER 4 Anenii Noi — Boicu Petru.
🔜 Ne revedem în curând!