User Registration

or Cancel
Ora: 3:54

Cadouri pentru copii de la prietenii din Germania Featured

Mai bine de 800 de copii din întreg raionul, copii cu nevoi speciale sau provenind din familii socialmente vulnerabile, au beneficiat de cadouri de Crăciun din partea unei fundații de caritate din Germania.
Fundația, numită ”Round table”, împreună cu colegii lor de la Chișinău – ”Round table” și ”Rotary club” – au reușit să aducă bucurii pe fețele copiilor adunați în sala mare a casei de cultură.
Sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru mulțimea de copii dornici de cadouri și de muzică de sărbătoare, ultima oferită de formația ”Onyx band” din Anenii Noi.
Președintele raionului, dl Sergiu Rapcea, prezenta la festivitate, a mulțumit oaspeților dragi din Germania pentru darurile și bucuriile aduse, înmânându-le o diplomă de gratitudine din partea consiliului raional și menționând că instituția pe care o conduce va continua și pe viitor să identifice parteneri de încredere, care să aducă bucurii copiilor.
CR Anenii Noi

 

Last modified on Saturday, 08 December 2018 07:52
Rate this item
(2 votes)
Read 315 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« August 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]